Gratis te bezoeken

DE VALK VAN ORLÉANS

Binnenkort meer over de cast

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

In dit spannende verhaal voor jong en oud wordt de jonge Bernard opgeleid tot valkenier. Hij oefent zich suf met zijn vogels, maar lijkt weinig talent te hebben. Dan ontmoet hij de geheimzinnige Ragnar, die wél met de vogels overweg kan. Gezamenlijk binden ze de strijd aan met de schurk Gilles de Rais, die vroeger met Jeanne d’Arc vocht, maar nu bekend staat als Ridder Blauwbaard.

In de voorstelling spelen acteurs samen met echte roofvogels en uilen. In de hoofdrollen onder meer een woestijnbuizerd, een uil en een chiliarend. Nog nooit zat je zo dichtbij de hoofdrolspelers! De voorstelling is geschikt voor jong en oud en duurt 25 minuten. 

Rondom DE VALK VAN ORLÉANS kun je de middeleeuwse markt bezoeken, waar je kunt zien hoe er in de middeleeuwen gewoond, gegeten en gewerkt werd.

Data

Zaterdag 13 en Zondag 14 juli

Markt van 12.00 tot 16.30 uur

Voorstellingen om 13.00 en 15.00 uur

Zaterdag 20 juli en Zondag 21 juli

Markt van 12.00 tot 16.30 uur

Voorstellingen om 13.00 en 15.00 uur

IMG_8070.jpg

MIDDELEEUWSE MARKT

Rondom DE VALK VAN ORLÉANS kun je de middeleeuwse markt bezoeken, waar je kunt zien hoe er in de middeleeuwen gewoond, gegeten en gewerkt werd. Ga zelf aan het werk in de smederij, vecht met de ridders, leer boogschieten met een handboog en koop een mooi souvenir