top of page
Buytenpark Theater.webp

Praktische informatie

Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig hebt voor uw komst naar het Buytenpark Theater. Hieronder vindt u veelgestelde vragen over het theater en de voorstellingen. Routebeschrijving naar het theater, klik hier. Heeft u andere vragen? Kijk dan op de contactpagina om producent Storytellers te benaderen. 

Kaartverkoop

Heeft u een vraag over uw bestelling? U kunt contact opnemen met de helpdesk van Eventim tussen 10.00 en 22.00 uur op nummer 0900-1353 (€ 0,45 p/m). Voor meer informatie: www.eventim.nl

Tribune

De tribune van het Buytenparktheater is een stoelentribune en biedt plaats aan 450 mensen.

 

Gratis parkeren

Er is volop gratis parkeergelegenheid bij Snowworld. Volg onze routeschrijving naar deze parkeerplaatsen. Beiden liggen op enkele minuten lopen van het theater.

 

Alleen PIN of Creditcard

Het is mogelijk om bij onze kassa en bar met bankpassen en creditcards af te rekenen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over genoeg contanten in uw portemonnee. 

 

Warme kleding

Ook tijdens warme zomerdagen kan de temperatuur tijdens de avondvoorstellingen flink teruglopen. Zorgt u voor warme kleding: een dikke trui en een goede jas. Fleeceplaids kunt u lenen bij de kassa van het theater.

 

Slecht weer

De voorstellingen gaan altijd door, behalve wanneer de veiligheid van spelers en publiek in het geding komt. Dit is bijvoorbeeld bij onweer of hevige storm. Bij hevige regenval kan het voorkomen dat de voorstelling tijdelijk wordt stilgelegd of later begint. 

Voor uw comfort

Om uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken kunt u bij de kassa terecht voor:

 

  • Poncho's (€1,-)

  • Zitkussens (te leen)

  • Fleecedekens (te leen)

 

Afgelast

Mocht een voorstelling worden afgelast, dan blijft uw ticket geldig voor een andere avond, mits er genoeg plaatsen zijn. U dient het ticket direct om te boeken bij de kassa van het theater. De beslissing om de voorstelling af te gelasten wordt altijd pas vlak voor aanvang genomen. 

 

Paraplu’s

Het gebruik van paraplu’s op de tribune is in verband met veiligheid en het zicht voor andere bezoekers niet toegestaan. Regenponcho’s zijn te koop bij de kassa van het theater. 

 

Roken

Roken is toegestaan voor de foyer. Vanwege de gezondheid van bezoekers en hygiene op het terrein is roken op de tribunes verboden. 

 

Eigen consumpties

In de foyer is een ruim assortiment van koffie, thee, bier, wijn en fris beschikbaar. Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan.

 

Fotograferen

Het maken van beeld- en of geluidsopnamen is niet toegestaan tijdens de voorstellingen. 

bottom of page