HALLOWEEN

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Ga mee op een uniek en griezelig avontuur in het Zoetermeerse Buytenpark.

 

Tijdens Halloween nemen de geesten, trollen, vampiers en banshees bezit van het Buytenpark! Met een griezelige gids ga je op een wandeling door het duistere park.

 

Achter elke boom loeren gloeiende ogen, achter elke struik schuilt gevaar. De nevel omringt je en voor je het weet sta je oog in oog met de duivelse gastheer Edward Mordrake. Ooit werd hij vervloekt en nu is hij op zoek naar een zuivere ziel die de demon die in hem huist over kan nemen. Alleen op Halloween kan een sterveling hem verlossen. Ontsnap je aan de vloek van Mordrake of blijf je voor eeuwig tussen dood en leven in het Buytenpark?

HALLOWEEN IN HET BUYTENPARK is een theatrale wandeling door het duistere park. Met een gids loop je in anderhalf uur langs de verschillende scènes en maakt zo het doodenge verhaal van Edward Mordrake mee. Alleen voor bezoekers met stalen zenuwen!

In verband met de coronamaatregelen is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk voor een bezoek aan HALLOWEEN. Kijk op de site van de Rijksoverheid voor alle informatie of lees de veelgestelde vragen op onze website. 

Data

Donderdag 28 oktober 2021

Vrijdag 29 oktober 2021

Zaterdag 30 oktober 2021

Edward_Mordrake.jpg
fb_banner_2020_edited.jpg
Halloween_stad_logo_def.png