top of page

HALLOWEEN

Data

Donderdag 26 oktober 2023

Vrijdag 27 oktober 2023

Zaterdag 28 oktober 2023

Banner_vampiernacht.png

Ga mee op een uniek en griezelig avontuur in het Zoetermeerse Buytenpark.

 

Tijdens Halloween nemen de geesten, trollen, vampiers en banshees bezit van het Buytenpark! Met een griezelige gids ga je op een wandeling door het duistere park.

 

Achter elke boom loeren gloeiende ogen, achter elke struik schuilt gevaar. De nevel omringt je en voor je het weet sta je oog in oog met de opperdemon Vixen. Zij was het die vorig jaar de geesten oproep naar het Buytenpark te komen en ze is nog lang niet klaar met Zoetermeer!

HALLOWEEN IN HET BUYTENPARK is een theatrale wandeling door het duistere park. Met een gids loop je in anderhalf uur langs de verschillende scènes en maakt zo het doodenge verhaal van de Vampiernacht mee. Alleen voor bezoekers met stalen zenuwen!

HALLOWEEN IN HET BUYTENPARK - VAMPIERNACHT

De oppervampier heeft zijn troepen verzameld om het feest der feesten te kunnen vieren tijdens deze onheilige nachten. Stervelingen worden uitgedaagd om de sluier van het Rijk der Ondoden te doorbreken. Zijn ze nieuwsgierig naar wat zich in het Rijk der Ondoden bevindt? Of denken ze door alle films, series en boeken dat ze weten hoe ze een vampier kunnen verslaan? Dan hebben ze geen rekening gehouden met de machtige Oppervampier, die zelfs zijn eigen soortgenoten vervloekt als hij daar zin in heeft. Durf jij het aan om de sluier van het Rijk der Ondoden te doorbreken? Weet je zeker dat je crucifix, wijwater of knoflook je zal beschermen? Betreden op eigen risico….

Ga op een griezelige wandeling door het duistere Buytenpark en ontmoet de vampiers van de Zoetermeerse onderwereld tijdens HALLOWEEN IN HET BUYTENPARK.

Edward_Mordrake.jpg
Halloween_stad_logo_def.png
bottom of page