top of page
storytellers 4.jpeg

Over Storytellers

Storytellers is ontstaan uit passie voor theater. We vertellen verhalen. Vaak zijn dat scripts voor theater, maar we werken ook voor bedrijven en steden om het verhaal van hun bedrijf en hun geschiedenis in te zetten voor marketingdoeleinden.
 
Voorbeelden van producties zijn het jaarlijks terugkerende festival Historisch Zoetermeer, locatietheaterparade Zoete Herinneringen, festival Tasting Whisky en de toneelstukken The Mousetrap en De Spooktrein in het Stadstheater, en de Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Zoetermeer.

Theater en evenementen

Storytellers is in 2000 opgericht om een professioneel vervolg te geven aan de voorstellingen van Sebastiaan Smits en Tjeerd de Haas. Sinds 2007 is Storytellers ook actief als theaterproducent en evenementenorganisator.

Ons werk wordt op licentiebasis al jarenlang in het Nederlandse taalgebied gespeeld. Ook blijven we actief nieuw werk ontwikkelen. De evenementenafdeling groeit snel en ontwikkelt en produceert nieuwe concepten, onder meer in Zoetermeer, Den Haag, Gouda en Oudewater.

 

Op het gebied van productionele ondersteuning bij bestaande evenementen en innovatieve citymarketingprojecten voert Storytellers opdrachten uit voor mede-organisatoren, winkelcentra, gemeenten en promotiestichtingen. 

Toneel en musicals in Buytenpark Theater Zoetermeer i.s.m. Storytellers
Toneel en musicals in Buytenpark Theater Zoetermeer i.s.m. Storytellers
Toneel en musicals in Buytenpark Theater Zoetermeer i.s.m. Storytellers
Toneel en musicals in Buytenpark Theater Zoetermeer i.s.m. Storytellers

Interesse in een voorstelling?

Wij zijn altijd op zoek naar producenten, verenigingen en groepen die onze verhalen tot leven willen brengen. Alle voorstellingen en vertalingen die wij aanbieden, vindt u op onze website storytellers.nl.

Ontwikkelen op aanvraag

Naast het eigen portfolio ontwikkelt Storytellers op aanvraag concepten voor evenementen, verhaallijnen of specifieke karakters. Hierbij werken we vanuit onze missie: verhalen vertellen. Kijk voor meer informatie en voorbeelden op onze website storytellers.nl.

Audities

Voor onze voorstellingen en evenementen zijn we regelmatig op zoek naar ervaren acteurs, zangers en dansers. Kijk ook hiervoor op onze website of meld je aan voor de facebookgroep Storytellers audities

Lessen

Onder de naam Cadenza Theateropleidingen bieden we lessen aan op het gebied van musical, toneel, zang en dans. Onze cursussen zijn voor alle leeftijden en starten op verschillende momenten in het jaar. 

bottom of page