SPOOKTOUR

Een bloedstollende tocht door het Zoetermeerse Buytenpark, tegen de snelle zonsondergang. Hoor de verhalen van fatale dramatische liefdes, veenlijken en bezoek de Groenesteinkuil; een van de meest mysterieuze plaatsen van Zuid-Holland.

 

VOORWAARDEN
Toegang is uitsluitend voor personen van 18 jaar of ouder en is volledig op eigen risico. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele fysieke of mentale klachten naar aanleiding van uw deelname aan de tour.

 

WAARSCHUWING
Bezoek aan de Groenesteinkuil kan ongewenste fysieke of psychische reacties veroorzaken. Personen met hartklachten of gevoeligheid voor mentale verschijnselen wordt afgeraden om aan dit deel van de tocht deel te nemen.

 

WANNEER
Na de succesvolle eerste reeks van zeven SpookTours, die ruim 200 bezoekers trok en het vervolg in 2018, zal er in 2019 eenmalig weer een SpookTour plaatsvinden: op dinsdag 16 juli juli a.s. vertrekken we om 21.00 uur vanaf het Buytenpark Openluchttheater. Om 23.00 uur zijn we hier weer terug en kunt u bij het kampvuur genieten van nog meer griezelige verhalen.

Data

Dinsdag 16 juli

21:00 uur

Kaarten

© 2016 Stichting Storytellers

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon