Routebeschrijving

Met de auto:
Zoetermeer ligt aan de A12 tussen Den Haag en Gouda. Neem vanaf Amsterdam de A4 en vanaf Rotterdam de A13 richting het Prins Clausplein en volg daar de A12 richting Utrecht.  

 

Vanaf Den Haag

A12 richting Utrecht - afslag 6, Zoetermeer Centrum. Bovenaan de afslag bij stoplichten linksaf de Afrikaweg op. Volg de borden 'SNOWWORLD', 'Leidschendam' en 'Buytenpark'. Bij het tweede stoplicht van de Afrikaweg links voorsorteren, vervolgens bij het derde stoplicht linksaf de Amerikaweg op. Bij de volgende stoplichten rechtdoor. De eerste rotonde rechtdoor, de tweede rotonde (te herkennen aan reclame voor SnowWorld) rechtsaf. Volg de weg en ga op de eerste kruising (voor klimcentrum Ayers Rock) rechtsaf. U komt op het parkeerterrein. Vanaf daar loopt u verder het pad op tussen de voetbalvelden door. Rechtsachter de velden vindt u het theater. 

 

Vanaf Utrecht

A12 richting Den Haag - afslag 7, Zoetermeer. Bovenaan de afslag bij de stoplichten rechtsaf de Oostweg op. Volg de borden 'SNOWWORLD', 'Leidschendam' en 'Buytenpark'. Links afslaan op de grote rotonde op het Prinses Maximaplein. Rechtdoor. Bij de derde stoplichten links voorsorteren voor de Tunnelbak. Aan het einde van de tunnelbak direct rechts voorsorteren en bij de volgende stoplichten rechtsaf slaan de Amerikaweg op. Bij de volgende stoplichten rechtdoor. De eerste rotonde rechtdoor, de tweede rotonde (te herkennen aan reclame voor SnowWorld) rechtsaf. Volg de weg en ga op de eerste kruising (voor klimcentrum Ayers Rock) rechtsaf. U komt op het parkeerterrein. Vanaf daar loopt u verder het pad op tussen de voetbalvelden door. Rechtsachter de velden vindt u het theater.

 

Het Buytenpark Theater is bereikbaar via het RandstadRail netwerk via lijn 3 of 4 (HTM). RandstadRail is verbonden met NS Stations Zoetermeer, Den Haag Centraal en Den Haag Laan van NOI. Stap uit bij halte Voorweg Laag of Voorweg Hoog. Vanaf deze halte is het 15 minuten lopen (1,4 km) naar het Buytenpark Theater. Vanaf het station loopt u links langs het gebouw van CultuurPodium De Boerderij. Verderop gaat u rechtsaf met de fietstunnel onder de Amerikaweg door. Daarna slaat u linksaf het fietspad op, en direct rechtsaf over het bruggetje het Buytenpark in. Volg het hoofdpad. Het volgende bruggetje steekt u ook over. U blijft rechtdoor het hoofdpad volgen, en slaat linksaf bij de kruising met het fietspad. Volg dit tot u de begroeiing uit bent. Aan uw linkerhand ziet u voetbalvelden, op het veld aan uw rechthand ligt het theater.

 

Met het openbaar vervoer:

© 2016 Stichting Storytellers

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon