top of page

Eten & drinken

Foyer en terras

De foyer van het theater is ingericht als herberg. Hier kunt u terecht voor koffie of thee, bier, wijn, fris en onze befaamde gin-tonics met de prijswinnende celery gin van Rutte Distillateurs.

Ook voor de jonge bezoekers is er een ruim assortiment beschikbaar. Daarnaast zijn er verscheidene lekkere tussendoortjes te verkrijgen voor de kleine trek en kunt u na afloop van de voorstellingen terecht voor een hapje bij de borrel. 

 

De foyer is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 17:00 tot 23:00 uur. Uiteraard kunt u ook buiten van uw drankje of uw versnapering genieten op onze zonnige terras! 

Middeleeuwse markt

Op zaterdag en zondag opent om 11.00 uur de Middeleeuwse Markt in het Buytenpark. Hier kunt u terecht voor demonstraties van ambachten, een middeleeuws souvenir en natuurlijk middeleeuwse lekkernijen.

Diner

U kunt 's avonds bij ons op het terrein eten met het speciale BBQ-arrangement. Hiernaast vindt u daarover alle informatie. U reserveert en betaalt uw diner direct vooraf als u ook uw kaarten reserveert.  

 

U wordt tussen 18:30 uur en 19:00 uur verwacht in de foyer van het theater, voorafgaand aan de voorstellingen van JEANNE D'ARC.

Picknick

U kunt vooraf een picknickmand bestellen om gezamenlijk in het gras te genieten van hapjes voorafgaand aan de voorstelling. Hiernaast vindt u alle informatie.

Middeleeuws diner
Barbecue in het Buytenpark

 

€ 39,50 pp inclusief ticket (exclusief drank)

 

Maak uw bezoek aan het Buytenpark Theater compleet met het avondmaal! Voorafgaand aan JEANNE D'ARC maken onze grillmasters voor u de lekkerste gerechten. Aan de houten tafels van het Buytenpark Theater deelt u de maaltijd.

Het menu bestaat uit de volgende gerechten:

  • Verse runderhamburger, Geldersche BBQ-worst,Kipsaté, Speklap, Kipfilet

  • Rundvleessalade, Duitse kartoffelsalade, Huissalade (zacht en romig) met mandarijntjes
    Huisgemaakte Knoflooksaus, Zigeunersaus, Whiskysaus , Satésaus

  • En uiteraard vers afgebakken stokbrood (wit, tarwe en volkoren) en huisgemaakte kruidenboter

Speciale (dieet)wensen kunt u tot 24 uur van tevoren mailen naar info@storytellers.nl.

Ook bij slecht weer gaat het diner door. U dineert dan in de overdekte foyer. 

PICKNICK
Loom in het gras van het Buytenpark

€ 29,50 inclusief ticket (exclusief drank)

Geen zin om aan tafel te zitten? Bestel dan de picknickmand met broodjes, beleg, smeersels, eieren en salade en geniet in het gras van uw eigen picknick.

bottom of page