top of page

Vragen over het CORONATOEGANGSBEWIJS voor HALLOWEEN

 • Wat voor toegangsbewijzen heb ik nodig voor HALLOWEEN?
  U heeft voor HALLOWEEN drie toegangsbewijzen nodig: 1) Uw gewone toegangsbewijs met tijdslot. Deze heeft u besteld via de website 2) Een coronatoegangsbewijs van de overheid Een coronatoegangsbewijs is een QR-code waarmee aangegeven wordt dat u gevaccineerd bent, een herstelbewijs heeft of een negatief testresultaat heeft. U leest er alles over op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs 3) Een identiteitsbewijs, zoals paspoort, ID-kaart of rijbewijs.
 • Hoe kom ik aan een coronatoegangsbewijs?
  U vraagt een coronatoegangsbewijs aan via de app "CoronaCheck". Deze kunt u downloaden in de Playstore (voor Android) of Appstore (Apple iOS). U kunt het toegangsbewijs ook afdrukken via www.coronacheck.nl.
 • Ik ben niet gevaccineerd. Wat nu?
  Als u niet gevaccineerd bent, kunt u een negatieve test gebruiken als coronatoegangsbewijs. U upload het testbewijs in de CoronaCheck App. U kunt alleen testen van de aangesloten testlocaties uploaden. Een afspraak maakt u via Testen voor Toegang: https://afspraak.testenvoortoegang.org/evenement/type
 • Ik wil me niet laten testen. Wat nu?
  Zonder coronatoegangsbewijs mogen wij u niet toelaten van de overheid.
 • De voorstelling is toch buiten? Waarom dan toch een coronatoegangsbewijs?
  Vanaf 25 september geldt de QR-check voor alle evenemten in Nederland, zowel binnen als buiten.
 • Waarom heeft Buytenpark Theater/Storytellers gekozen voor een coronatoegangsbewijs en niet voor bijv. 1,5 meter afstand?"
  Vanaf 25 september moeten alle evenementen in Nederland verplicht controleren via de QR-code voor een coronatoegangsbewijs. Dit geldt voor zowel evenementen binnen als buiten. De 1,5 meter afstand-regel is vervallen en mag niet meer worden ingezet.
 • Moeten ook kinderen een coronatoegangsbewijs hebben?
  HALLOWEEN is niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar. Boven de 14 jaar moet iedereen een coronatoegansgbewijs (QR-code) laten zien. Het coronatoegangsbewijs is NIET nodig voor HALLOWEEN Quest op zaterdagmiddag.
 • Mijn kinderen gaan naar Halloween Quest op zaterdagmiddag. Moeten zij ook een coronatoegangsbewijs hebben?
  Nee, voor HALLOWEEN Quest is GEEN coronatoegangsbewijs noodzakelijk
 • Waar vind ik meer informatie over coronatoegangsbewijzen?
  U vindt alle informatie op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs
 • Kan ik ook een thuistest doen voor toegang?
  Nee, de CoronaCheck App werkt alleen met de officiële testen van www.testenvoortoegang.nl
bottom of page