Vragen over het CORONATOEGANGSBEWIJS voor HALLOWEEN

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Wat voor toegangsbewijzen heb ik nodig voor HALLOWEEN?


U heeft voor HALLOWEEN drie toegangsbewijzen nodig: 1) Uw gewone toegangsbewijs met tijdslot. Deze heeft u besteld via de website 2) Een coronatoegangsbewijs van de overheid Een coronatoegangsbewijs is een QR-code waarmee aangegeven wordt dat u gevaccineerd bent, een herstelbewijs heeft of een negatief testresultaat heeft. U leest er alles over op de website van de Rijksoverheid:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs 3) Een identiteitsbewijs, zoals paspoort, ID-kaart of rijbewijs.
Hoe kom ik aan een coronatoegangsbewijs?


U vraagt een coronatoegangsbewijs aan via de app "CoronaCheck". Deze kunt u downloaden in de Playstore (voor Android) of Appstore (Apple iOS). U kunt het toegangsbewijs ook afdrukken via www.coronacheck.nl.
Ik ben niet gevaccineerd. Wat nu?


Als u niet gevaccineerd bent, kunt u een negatieve test gebruiken als coronatoegangsbewijs. U upload het testbewijs in de CoronaCheck App. U kunt alleen testen van de aangesloten testlocaties uploaden. Een afspraak maakt u via Testen voor Toegang: https://afspraak.testenvoortoegang.org/evenement/type
Ik wil me niet laten testen. Wat nu?


Zonder coronatoegangsbewijs mogen wij u niet toelaten van de overheid.
De voorstelling is toch buiten? Waarom dan toch een coronatoegangsbewijs?


Vanaf 25 september geldt de QR-check voor alle evenemten in Nederland, zowel binnen als buiten.
Waarom heeft Buytenpark Theater/Storytellers gekozen voor een coronatoegangsbewijs en niet voor bijv. 1,5 meter afstand?


Vanaf 25 september moeten alle evenementen in Nederland verplicht controleren via de QR-code voor een coronatoegangsbewijs. Dit geldt voor zowel evenementen binnen als buiten. De 1,5 meter afstand-regel is vervallen en mag niet meer worden ingezet.
Moeten ook kinderen een coronatoegangsbewijs hebben?


HALLOWEEN is niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar. Boven de 14 jaar moet iedereen een coronatoegansgbewijs (QR-code) laten zien. Het coronatoegangsbewijs is NIET nodig voor HALLOWEEN Quest op zaterdagmiddag.
Mijn kinderen gaan naar Halloween Quest op zaterdagmiddag. Moeten zij ook een coronatoegangsbewijs hebben?


Nee, voor HALLOWEEN Quest is GEEN coronatoegangsbewijs noodzakelijk
Waar vind ik meer informatie over coronatoegangsbewijzen?


U vindt alle informatie op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs
Kan ik ook een thuistest doen voor toegang?


Nee, de CoronaCheck App werkt alleen met de officiële testen van www.testenvoortoegang.nl