OBERON QUEST

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Een speciale interactieve speurtocht door de wereld van de elfen voor kinderen vanaf 5 jaar.

Er heerst paniek in het Elfenrijk van Koning Oberon! Al maanden lang zijn er geen draken gesignaleerd terwijl deze toch altijd na hun winterslaap terugkeren naar het rijk. De bewoners maken zich grote zorgen om de draken.

Maar dan ontdekt Puck, de trouwe maar ondeugende vriend en bediende van de koning, dat de draken zich achter het dal van Groensteijn bevinden. Om daar te komen moeten de elfen echter eerst de code kraken.

En daar kan jij bij helpen!!

Ga op speurtocht door het ruige rijk van Groensteijn en vind alle aanwijzingen. Met de plattegrond die je in het dorpje Buytenpark krijgt kun je Groensteijn gaan verkennen. Op verschillende plekken zul je elfjes, trollen en andere mysterieuze bewoners tegen komen die je verder kunnen helpen. Of nemen ze je in de maling? Sommige zullen je iets leren, andere zetten je juist op een dwaalspoor...

Vind jij de juiste code en ben je op tijd terug in het Buytenparkdorpje om de elfen te helpen? Maar pas op, onderweg kom je gevaarlijke plekken en vreemde wezens tegen.

Ga nu en betreed het magische rijk der elfen!

En mocht je koning Oberon tegenkomen, buig dan zo diep als je kan voor je hem aanspreekt! (de koning staat bekend om zijn slechte humeur...)


LET OP:

Alleen zij die jonger zijn dan ELF jaar kunnen de bewoners zien en spreken.. Oh, en wat ze ook zeggen, je mag de trollen NIET voeren, ze krijgen iedere dag speciaal eten dus geloof ze niet als ze zeggen dat ze honger hebben!

Ouders/begeleiders mogen mee met hun kinderen maar we kunnen niet garanderen dat zij ook de elfen/trollen/magische wezens kunnen zien aangezien deze zich niet tonen aan bezoekers ouder dan 11 jaar.

Data

Zaterdag 21 augustus

DSC_5682B1.jpg
oberonquest_banner.jpg
8 juli 2021 - 6 De elven van Oberon - Oberon en Mosterdzaadje.jpg